Salamul predispune la cancer

Zilele astea m-au năucit două știri: salamul predispune la cancer și brânza are efecte similare opiaceelor. Asta îmi aduce aminte de o glumă a lui Urskii pe care o adaptez minimal: cică savanții englezi au făcut o încercare de a desemna ce e mai natural și mai bine de mâncat, făcând apel la instinctele animalelor. Au purces dar și au pus un platou cu sălămior de Sibiu, babic, păstrămioară de berbecuț, slăninuță de Bistrița, păstrăvior afumat de Pojorâta și batog de crap de Deltă, bașca niște caș în scoarță de brad, brânză de Țaga, cașcaval împletit de Hârlău, cașcaval în ghem, de Chișinău, brânză de Brăila, cu piper, și niște burduf de Sibiu. Alături au pus o oală mare cu broccoli fiert. Apoi au adus un bou să aleagă. Normal, boul a ales broccoli!
Ar merge o concluzie, dar nu voi a jigni inteligența vreunuia dintre prietenii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *